اخبار و دانستنی

  • ۰
  • ۰

معرفی انواع ‌درب های پارتیشن شیشه ای موضوعی است که در این مقاله قصد داریم که به آن بپردازیم پس لطفا تا پایان ما را همراهی بفرمایید.

پارتیشن شیشه ای چیست؟

قبل از این که به معرفی انواع ‌درب های پارتیشن شیشه ای بپردازیم می‌خواهیم که پارتیشن شیشه‌ای را به شما عزیزان معرفی کنیم این که چیست و نصب آن چه مزایا و کاربردی به همراه دارد؟ از نظر لغوی پارتیشن به معنای تقسیم بندی و جداسازی می‌باشد. بدین ترتیب هر سیستمی که بتواند فضا و محیطی را تفکیک و جداسازی نماید به آن پارتیشن گفته می‌شود. پارتیشن جزء سیستم اصلی سازه‌ای ساختمان به حساب نمی‌آید چرا که به صورت موقت است و در صورت نیاز می‌توان آن را برداشت و یا اضافه کرد.

از طریق پارتیشن بندی به منظور جداسازی و در نتیجه بهینه نمودن فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال یک اداره را در نظر بگیرید که دارای فضای بزرگی می‌باشد، برای این که از این محیط استفاده بهینه ببرند، فضا را به چندین قسمت تقسیم می‌کنند تا در هر بخش کارهای مختلفی انجام بگیرد. که در واقع به این تقسیم کردن پارتیشن بندی گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: پارتیشن شیشه ای چیست؟

کاربرد انواع ‌درب های پارتیشن شیشه ای

همان طور که اشاره کردیم از پارتیشن به منظور تفکیک نمودن فضا مورد استفاده قرار می‌گیرد حال این فضا می‌تواند خانه، اداره، سازمان دولتی، شرکت و یا یک مکان تجاری باشد. امروزه کاربرد پارتیشن شیشه‌ای فقط محدود به محیط اداری نیست بلکه به طور گسترده‌ای در خانه به منظور ایجاد دکوراسیونی شیک‌تر به کار گرفته می‌شود. از مهمترین مزیت استفاده از انواع پارتیشن شیشه‌ای علاوه بر ایجاد دکوراسیون زیبا در واقع روشی مناسب برای خارج کردن محیط از حالت یکنواختگی و یا متوسل شدن به دیوارهای آجری می‌باشد. این نوع از سازه‌های به قدری امروزه پر مصرف و کاربردی هستند که آرام آرام جای دیوارها را گرفته‌اند.

معرفی انواع پارتیشن شیشه ای از نظر جنس

پارتیش از نظر جنس بسیار متنوع و گسترده است. به طور کلی از متریال زیر برای ساخت پارتیشن استفاده می‌شود:

  • شیشه
  • چوب
  • آلومینیوم
  • ام دی اف

هر کدام از متریال مذکور ویژگی خاص خود را دارند؛ اما به طور کلی جنس شیشه به خصوص از نوع سکوریت از مصرف بالاتری برخوردار است. پارتیشن شیشه‌ای گزینه‌ای ایده‌آل برای نظم بخشیدن، ایجاد فضایی آرام و در عین حال زیبا و شکیل و همچنین بالا بردن تمرکز می‌باشد. از ویژگی پارتیش شیشه‌ای راحتی نصب، جذابیت ظاهری، تنوع در طرح و رنگ برای شیشه و فریم، پیاده سازی انواع طرح‌های سندبلاست، نصب سریع و قابلیت اجرا بدون آسیب وارد کردن به محیط است. پارتیشن شیشه‌ای هم می-تواند به صورت معمولی باشد و هم به صورت مات. که استفاده از پارتیش مات طرحی منحصر به فرد ایجاد می‌کند.

معرفی انواع ‌درب های پارتیشن شیشه ای

انواع پارتیشن شیشه ای از نظر قابلیت جا به جایی

پارتیش شیشه‌ای خود به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم می‌شود که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. پارتیشن ثابت همان طور که از نام آن بر می‌آید در یک فضا ثابت می‌ماند و از طریق پیچ و مهره بر روی زمین نصب می‌گردد. این نوع از پارتیشن معمولا قابلیت جا به جایی ندارد. پارتیشن ثابتی که برای دکوراسیون خانه مورد استفاده قرار می‌گیرد معمولا به صورت تزیینی، ثابت به دیوار است و بسیار نیز پرطرفدار می‌باشد. معمولا کاربرد این نوع از پارتیشن‌ها زمانی است که فرد برای جدا نمودن فضا نمی‌خواهد از دیوار بتنی و یا گچی استفاده کند. بیشترین کاربرد پارتیشن ثابت در اداره و مکان های غیر مسکونی است.

پارتیشن متحرک که به آن پارتیشن شناور هم گفته می‌شود، از قابلیت جا به جایی برخوردار است و این توانایی را دارد که بتواند بر روی محور خود بچرخد. از این رو به راحتی می‌توان آن را بر روی مکان‌های مختلف نصب و راه اندازی نمود و مطابق با سلیقه خود دکوراسیون را تغییر داد. معمولا پارتیشن شیشه‌ای ثابت برای مکان‌هایی همچون اتاق خواب که گاهی اوقات نیاز به تقسیم فضا دارد، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انواع طرح های پارتیشن شیشه ای

یکی از ویژگی‌های بارز در پارتیشن شیشه‌ای تنوع طرح می‌باشد. این امر کمک می‌کند تا بتوان دکوراسیونی زیبا با طرح‌هایی مناسب و خاص برای فضای مد نظر ایجاد نمود. از مهمترین طرح‌های پارتیشن شیشه‌ای می‌توان اشاره‌ای به موارد زیر نمود:

  • طرح سیلور
  • طرح ایتالیایی
  • طرح دو جداره
  •  طرح کرتین وال

معرفی انواع درب های پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن از نظر درب نیز بسیار متنوع و گسترده می‌باشد که در زیر به معرفی انواع ‌درب های پارتیشن شیشه ای می‌پردازیم:

1-       درب شیشه‌ای ریلی

درب ریلی که به آن درب کشویی نیز گفته می‌شود خرید درب اتوماتیک شیشه ای یکی از رایج‌ترین و متداول‌ترین نوع درب‌هایی هستند که برای پارتیشن‌های شیشه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. ساختار این نوع از درب‌ها بدین صورت است که معمولا یک لنگه بر روی ریل حرکت می‌کند. این نوع از درب‌ها بیشترین کاربرد را در ادارات، شرکت‌های خصوصی و غیر خصوصی دارند. بر روی درب‌های ریلی پارتیشن شیشه‌ای دستگیره و قفل نصب می‌گردد تا کاربر به راحتی بتواند به صورت کشویی درب را باز و بسته نماید.

معمولا سایز درب ریلی 100 سانتیمتر است و قفل باید به سمتی نصب شود که درب به سمت دیوار باز و بسته شود. البته اگر دو طرف درب شیشه باشد معمولا قفل بر روی زمین نصب می‌گردد. از مزایایی که درب ریلی دارد این است که حداقل فضای ممکن را اشغال می‌کند و در نتیجه موجب استفاده بهینه از فضای پیرامون می‌گردد. همچنین زیبایی دکوراتیو، عایق مناسب حرارتی و صوتی، جلوگیری از ورود گرد و غبار و قابلیت پیاده سازی به صورت فریم‌دار و بدون فریم از دیگر ویژگی‌های درب ریلی پارتیشن شیشه‌ای است. از مهمترین یراق آلات درب پارتیشن شیشه‌ای می‌توان به ریل، فک، یراق، تک سوراخ، دستگیره و قفل اشاره نمود.

‌درب های پارتیشن شیشه ای ریلی از نظر مکانیسم به صورت متحرک می‌باشند از این رو از قابلیت جا به جایی برخوردار هستند و در صورت نیاز می‌توان در فضای مد نظر پیاده سازی کرد. در واقع متحرک بودن ایده‌ای مناسب است تا بتوان برای فضاهای چند منظوره استفاده کرد و یا در مواقع خاص، فضا را بازتر نمود.

2-       درب شیشه‌ای بازشو

درب شیشه‌ای باز شو که به آن درب لولایی نیز می‌گویند، نوعی دیگر از درب است که گرچه نسبت به نوع ریلی کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد اما با این حال طرفداران خاصی خود را دارد. این نوع از درب‌ها از نظر باز شدن به صورت چپ و یا راست بازشو هستند. درب‌هایی که به سمت راست باز می‌شوند لولای آن‌ها در سمت چپ و درب‌هایی که به سمت چپ باز می‌شوند لولای آن‌ها در سمت راست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: جدیدترین سبک های پارتیشن شیشه ای

ساختار این نوع از درب‌ها همانند درب‌های ساده است و معمولا به صورت 90 درجه باز می‌شوند. ‌درب های پارتیشن شیشه ای لولایی در مکان‌های عمومی همچون کتابخانه، سینما، فروشگاه، آمفی تئاتر و ... به دلیل کم خطر بودن و همچنین راحتی در باز و بسته شدن به فراوانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این نوع از درب‌ها سایز درب نسبت به نوع کشویی بیشتر می‌باشد و حدود 120 سانتی متر است. دو نوع لولا در درب باز شو به کار می‌رود، که یکی لولای 180 درجه و دیگری هم لولای 90 درجه است.

درب پارتیشن شیشه‌ای بازشو در مقایسه با نوع کشویی یکسری معایب دارد از جمله این که فضای بیشتری را اشغال می‌کند. دربی که لولا بر روی آن باز می‌شود فضای بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد. فریم، قفل، لولا و دستگیره از جمله یراق آلاتی هستند که برای درب‌های لولایی در نظر گرفته می‌شود.

برای خرید پارتیشن شیشه ای با کارشناسان ما در پویا در آرکا در ارتباط باشید

 

  • ۰۰/۰۴/۲۲
  • sara alijani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی