اخبار و دانستنی

  • ۰
  • ۰

پروژه ها

 شیشه سکوریت نشکن چیست؟

شیشه نشکن یا سکوریت یکی از برترین انواع شیشه است که پیشرفت بسیار خوبی در طی زمان کرده است. در ایران نیز کارخانه‌های زیادی اقدام به تولید شیشه سکوریت نشکن نموده‌اند. این شیشه نسبت به شیشه معمولی بسیار محکم‌تر بوده چرا که طی یک فرآیند عملیات حرارتی بافت شیشه ورزیده می‌شود تا بتوان از آن استفاده‌های متنوع‌تر و مطمئن‌تری کرد. به دلیل همین استحکام اضافه بر سازمان، شیشه نشکن سطح بالایی از امنیت را ارائه می‌دهد. این بدان معناست که این شیشه نسبت به فشار و برخورد ضربه بسیار مقاوم‌تر می‌باشد و در صورتی هم که ضربه به قدری محکم باشد که باعث شکسته شدن شیشه شود، شیشه به قطعات ریزی تبدیل خواهد شد که برنده نیستند. این محصول دربرابر حرارت نیز بسیار مقاوم‌تر از شیشه معمولی است. شیشه نشکن بر خلاف شیشه معمولی، قابلیت برش دوباره را ندارد. پس مهم‌ترین نکته به هنگام نصب آن است که همان ابتدا باید اندازه‌ها دقیق گرفته شوند و کلیه اعمال روی همان شیشه پیاده شود چرا که تغییرات پس از انجام شدن عملیات روی آن دیگر قابل تبدیل نیست. نکته دیگر برای فرآیند نصب شیشه سکوریت‌ این است که لبه‌ها و گوشه‌های نوک تیز شیشه به هیچ عنوان نباید مورد ضربه یا خراش قرار بگیرند. به دلیل وجود این حساسیت‌ها، و البته قیمت شیشه سکوریت، خودروهای مخصوصی جهت حمل این نوع از شیشه وجود دارد تا از بروز هرگونه اتفاق و ضربه جلوگیری بشود.

شیشه سکوریت

برای سکوریت کردن شیشه احتیاج به انجام عملیات‌های خاصی است که مقاومت شیشه‌ را تضمین می‌کنند. بنابراین، قیمت شیشه‌ سکوریت نسبت به نوع معمولی شیشه بر حسب ضخامت و نوع آن، می‌تواند تا 4 برابر افزایش پیدا کند. البته به لحاظ ضخامت و وزن، باید اشاره کرد که در هر دو شیشه معمولی و سکوریت‌، وزن و ضخامت یکی است و استحکام بالای آن، لزوما به دلیل وزن بالاتر یا ضخامت بیشتر شیشه‌ سکوریت نشکن نیست. شیشه‌ سکوریت و شیشه معمولی به لحاظ رنگ شفافیت هم تفاوتی با هم ندارند.

بیشتر بخوانید: تفاوت پارتیشن شیشه ای و شیشه سکوریت را می‌دانید؟

سکوریت کردن شیشه

روش سکوریت‌ کردن شیشه به این شکل است که شیشه را چند دقیقه در دمای 700 درجه سانتی گراد قرار می‌دهند تا تمام قسمت های شیشه هم‌دما شود. فضاهای مورد استفاده برای رساندن شیشه به این دما معمولا از نوع الکتریکی هستند تا قابلیت کنترل بر روی دما وجود داشته باشد. در نتیجه این کار، شیشه به حالتی خمیری مانند در می‌آید که دما در تمام قسمت‌های آن یکسان است. پروژه پارتیشن شیشه ای سپس در همین حالت، شیشه را از فضا بیرون آورده و شروع به سرد کردن آن می‌کنند تا به حالت جامد در بیابد. سرد شدن شیشه باعث تحت فشار قرار گرفتن لایه خارجی آن شده و این کار موجب می‌شود استحکام بافت شیشه به طرز چشمگیری بالا برود. در نهایت شاهد افزایش استحکام شیشه تا 5 برابر بیشتر از شیشه اولیه یا معمولی خواهیم بود. فرآیند سکوریت کردن را می‌توان بر روی شیشه‌های رنگی، رفلکس، و شیشه‌های دارای چاپ و لعاب‌دار نیز پیاده کرد.

شیشه سکوریت در صنعت خودروسازی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. به علاوه، مواقعی در ساختمان‌سازی پیش می‌آید که باید از شیشه‌های بسیار بزرگ بدون قاب استفاده شود. در این مواقع نیز شیشه سکوریت نشکن مناسب‌ترین مورد است. همچنین در مکان‌هایی که مقاومت پارتیشن شیشه ای در برابر حرارت به عنوان یک ضرورت در آن مکان‌ها شناخته شده است نیز بسیار کاربرد دارد، چرا که شیشه‌های معمولی مقاومت فوق‌العاده این نوع از شیشه را ندارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر٬ دریافت مشاوره و خرید شیشه سکوریت با کارشناسان ما در پویا در آرکا در تماس باشید.

 

  • ۰۰/۰۳/۳۰
  • sara alijani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی