اخبار و دانستنی

  • ۰
  • ۰

 این روزها، استفاده از درب‌های قدیمی مرسوم نیست و معمولا از درب های اتوماتیک برای منازل، مراکز تفریحی و ساختمان‌های دولتی بهره می‌گیرند که علاوه بر زیبایی و ساختار ویژه، امنیت و کیفیت را به شما هدیه می‌کنند. با گذشت زمان، انواعی از درب‌های اتوماتیک وارد بازار شدند که با توجه به نوع کاربرد و دستگاه‌های به کار رفته، به دسته‌های متعددی تقسیم می‌شوند. یکی از درب‌های اتوماتیک که معمولا در پارکینگ‌ها دیده می‌شود، درب اتوماتیک ریلی است. در این مقاله قصد داریم تا به بیان جزئیات و انواع درب ریلی اتوماتیک بپردازیم. با ما همراه باشید.

تاریخچه درب های اتوماتیک

شاید به نظر ما، وجود درب‌های اتوماتیک نشان‌دهنده‌ی تمدن و تکنولوژی باشد، اما جالب است بدانید که ایده انجام چنین کاری از زمان‌های بسیار دور وجود داشته است. در قرن اول میلادی، ریاضی دانی به اسم Heron of Alexandria اولین کسی بود که مفهوم عملکرد درب‌های اتوماتیک را بیان کرد که در آن زمان به ایده 37 معروف شد. ایده درب‌های اتوماتیک این دانشمند به این صورت بود که با نزدیک شدن کشیش به معبد، درب‌های جادویی به صورت خودکار باز می‌شوند! قرن‌ها بعد در سال 1931، مهندسانی به اسم ریموند و روبی این ایده را عملی کرده و اولین رستوران مجهز به درب اتوماتیک در ایالات متحده شروع به فعالیت کرد. چنین تکنولوژی سبب شد تا سختی و مشقت کار عوامل رستوران، اندکی کاهش یابد.

نحوه عملکرد درب ریلی اتومات

سنسور‌ درب‌های اتوماتیک یکی از اصلی‌ترین اجزای این تکنولوژی می‌باشند. امروزه، بسیاری از درب‌های اتوماتیک به وسیله‌ی سنسورهای تشخیص حرکت که در کناره‌ی درها نصب می‌شوند، کار می‌کنند. در این سنسورها، حرکت توسط امواج تولید شده توسط آنتن بالای در، تشخیص داده می‌شود. سنسورهای به کار رفته در درب‌های اتوماتیکی معمولا مادون قرمز هستند که به تغییرات دما حساس‌اند. به همین دلیل هنگامی که فردی به درب‌های اتوماتیک نزدیک می‌شود، گرما توسط سنسور تشخیص داده شده و درب باز و بسته می‌شود.

درب ریلی اتوماتیک

انواع درب ریلی اتوماتیک

حتما در هنگام خرید، رفت و آمد به ساختمان‌های اداری و فروشگاه‌ها، با درب‌های اتوماتیک رو‌به‌رو شده اید. علاوه بر موارد ذکر شده، یکی از رایج‌ترین مکان‌های استفاده از درب اتوماتیکی، پارکینگ‌ها هستند که کار را برای رانندگان عزیز ساده تر می‌کند. این درب‌ها علاوه بر زیبایی و ظرافت، مزیت‌های دیگری هم دارند و روز به روز در حال رشد هستند، به طوری که در اکثر مکان‌ها، درب‌های اتوماتیکی را مشاهده می‌کنید. این تکنولوژی معمولا به دو دسته‌ی درب های پارکینگی و درب های شیشه ای تقسیم می شود.

درب‌های اتوماتیکی شیشه‌ای

این مدل از درها در اکثر مکان‌های عمومی مثل هتل، بیمارستان، فرودگاه، فروشگاه و... مشاهده می‌شوند. وجود درب‌های اتوماتیکی شیشه‌ای، زیبایی خاصی به ساختمان شما هدیه می‌کند که سبب جلب توجه عموم مردم خواهد شد. به طور کلی، این نوع از درب ها برای مکان‌های کم عرض بسیار مناسب هستند و نسبت به مساحت به کار رفته، رفت و آمد بیشتری انجام می‌شود. بهتر است بدانید که درب های شیشه ای اتوماتیک به سه دسته‌ی تلسکوپی، اسلایدی و گرد و نیم گرد تقسیم می شوند که هر یک کاربرد و جلوه‌ی خاصی دارد. دسته‌بندی آن‌ها معمولا بر اساس تعداد، نوع و نحوه‌ی قرارگیری لت‌ها (لنگه های درب) می‌باشد.

  • درب شیشه‌ای تلسکوپی: برای نوع تلسکوپی، به ازای هر لت ثابت، دو لت متحرک قرار دارد. نحوه عملکرد این درب‌ها به صورت خطی بوده و برای مراکز تجاری، تفریحی، فروشگاه‌ها و مراکز درمانی بسیار مناسب می‌باشند. به دلیل استفاده از چرخ های پلیمری، حرکت درها آهسته بوده که احتمال برخورد با افراد را کاهش می‌دهد. حتی با توجه به نوع کاربری می‌توانید حالت اتوماتیکی درهای شیشه ای تلسکوپی را تغییر دهید.

بیشتر بخوانید: درب شیشه ای تلسکوپی

  • درب های شیشه‌ای اسلایدی: از رایج‌ترین درب‌های اتوماتیک، می‌توان به درب شیشه‌ای اسلایدی اشاره کرد. این نوع از درب ها که به کشویی نیز معروف هستند، معمولا در اکثر فروشگاه‌ها و مراکز خرید دیده می‌شوند. ساده‌ترین نوع قرارگیری لت‌های این نوع از در به صورت دو لت ثابت_دولت متحرک است. درب های شیشه ای اسلایدی معمولا نسبت به سایر درب های اتوماتیکی، مقرون به صرفه تر هستند و در عین حال، زیبایی و ظرافت ویژه ای دارند. همچنین، شما می‌توانید با استفاده از تنظیم اتوماتیک و فعالسازی قفل خودکار، امنیت محیط کاری خود را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: درب شیشه ای کشویی

  • درب‌های شیشه‌ای اتوماتیک گرد و نیم‌گرد: این نوع از انواع درب‌ها با داشتن ظاهر قوسی شکل و منحنی، برای ساختمان‌هایی با نمای خاص و ویژه، بسیار مناسب هستند. همچنین این نوع از درب‌ها به صورت تمام گرد نیز قابل اجرا می‌باشند. همانطور که مشهود است، به علت ساختار درب‌های شیشه ای گرد و نیم گرد، به فضای بیشتری نسبت به سایر درب‌های اتوماتیکی برای باز و بسته شدن احتیاج دارند. این درب‌ها معمولا به صورت چهار لت یا سه لت نصب می‌شوند. مواد و فلزهای استفاده شده در درب‌های اتوماتیکی، با محیط واکنش نداده و طبیعتا، عمر و ماندگاری محصول شما افزایش پیدا می کند. شیشه های درب های اتوماتیکی نسبت به حرارت، تغییرات دما و ضربه مقاوم هستند.

بیشتر بخوانید: درب اتوماتیک گرد

مزایای استفاده از درب های اتوماتیک شیشه ای

  • استفاده از درب‌های شیشه ای، سبب ذخیره انرژی می‌شود. به علت باز و بسته شدن اتوماتیک در، گرمای کمتری از دست می‌رود. در نتیجه، ذخیره هم زمان پول و انرژی رقم خواهد خورد.
  • جالب است بدانید که بهره‌گیری از درب های اتوماتیکی، خطر بروز بیماری را نیز کاهش می دهد. چون دیگر هیچ گونه تماسی با در وجود نداشته و به راحتی می‌توانید تردد کنید.
  • زیبایی، یکی از مهم‌ترین دلایل استفاده از درب‌های شیشه ای است که می‌توانید با توجه به نحوه کاربری و شکل ساختمان، درب مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  • تکنولوژی به کار رفته در درب‌های اتوماتیکی سبب می‌شود تا شما بتوانید رفت و آمد مراجعین را کنترل کنید. استفاده از قفل خودکار و فعال کردن حالت ورود یا خروج، از حالت‌های امنیتی استفاده از درب های اتوماتیکی است.

 بیشتر بخوانید: مزایای درب اتوماتیک شیشه ای

درب ریلی اتوماتیک

درب ریلی پارکینگی

معمولا، اکثریت افراد با درب های اتوماتیک پارکینگی رو به رو شده اند. این درها دارای مزیت فراوانی هستند. به طور مثال، وجود چنین تکنولوژی، کار را برای رانندگان محترم ساده‌تر کرده است. شما در ماشین خود هستید و با استفاده از ریموت کنترل، در را باز می‌کنید که طبیعتا احتمال سرقت خودرو را کاهش می‌دهد. بسته و باز کردن این درب نیز بسیار ساده بوده و معمولا برای کارحانه‌ها، ارگان های دولتی و منازل مورد استفاده قرار می‌گیرد. حتی با استفاده موبایل نیز، امکان باز و بسته شدن در وجود دارد. درب ریلی پارکینگی برای مکان های محدود (از نظر باز و بسته شدن) بسیار مناسب است؛ زیرا این درب ها بر روی یک ریل و به صورت خطی حرکت می کنند. در ساخت این محصول از رنگ و ابزارهای ضد زنگ استفاده می شود که سبب افزایش طول عمر محصول می شود. درب های ریلی پارکینگی به دو صورت قرار می گیرند:

  • یک لنگه: در این صورت، در به صورت یک طرفه باز شده و تنها به یک سمت حرکت می کند. این مدل از درب‌ها معمولا برای کارخانه‌ها، ارگان‌های دولتی و نظامی و بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دو لنگه: درب، دو قسمتی بوده و یک قسمت به سمت راست و قسمت دیگر به سمت چپ حرکت می‌کند.

درب های ریلی اتوماتیک معمولا از سرعت مناسبی برخوردار بوده و در صورت صحت و سلامت کارکرد، صدای زیادی از خود ایجاد نمی‌کنند. یک نکته مهم در استفاده از درب های اتوماتیکی به ویژه درب های پارکینگی، این است که حتما از بسته شدن درب اطمینان حاصل کنید تا از ورود افراد غریبه و نا آشنا جلوگیری شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر٬ ثبت سفارش و خرید درب اتوماتیک شیشه ای , خرید پارتیشن شیشه ای با کارشناسان ما در پویا در آرکا در ارتباط باشید.

  • ۰۰/۰۳/۲۶
  • sara alijani

نظرات (۱)

سلام

 

فضای رایگان آپلود فایل و آپلود عکس اشتراک گذاری ویدیو...اهنگ...فایل


https://98share.com/
 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی