علت درد پوست سر و ریشه مو چیست؟
علت درد پوست سر و ریشه مو همیشه نگران کننده نیست اما بهتر است عواملی که ممکن است بیشتر در مورد درد پوست سر و ریشه مو مورد توجه قرار بگیرد را در این مقاله مطالعه کنید.
درد پوست سر و ریشه مو شاید برای هر کسی اتفاق افتاده باشد بخصوص خانم هایی که عادت به محکم بستن موهای خود دارند. اما گاهی عوامل و علل دیگر در این مسئله دخیل می باشند. در این مقاله علت درد پوست سر و ریشه مو مورد بررسی قرار گرفته است.
علل درد پوست سر چیست؟
از علل شایع درد پوست سر عبارتند از:
اختلالات پوستی
درماتیت یک علت شایع در ارتباط با التهاب پوست است. علائم این بیماری شامل بثورات خارش دار و تورمپوست می باشد. علاوه بر این شما می توانید تاول، پوسته پوسته شدن و یا تکه های بزرگ پوست را نیز روی سر تجربه کنید. این علائم می توانند از طریق تماس با بسیاری از چیزهای معمولی، مانند موارد زیر ایجاد شوند:
فلزات خاص
صابون
گیاه پیچک سمی آمریکایی
برخی از لوازم آرایشی
آلودگی
آب
مواد شوینده خاص
محصولات خاص مراقبت از مو
عفونت
فولیکولیت، کورک و carbunculosis همه این عفونت های فولیکول های مو می توانند حساسیت پوست سر ایجاد کنند. این عفونت ها همچنین می توانند دردناک بوده و زخم ایجاد کنند. علاوه بر این، با وجود این عفونت درسر، زمان لمس پوست سر گرما احساس می شود. این عفونت ها اغلب بر نواحی مانند پشت گردن، پشت سر و یا زیر بغل تاثیر می گذارند. گاهی اوقات، در اثر فشار این ضایعات پوستی ممکن است چرک از آن ها خارج شود.
عفونت های قارچی پوست سر، مانند کچلی قارچیسر و تنیا ورسیکالر، در کودکان شایع تر هستند و می توانند باعث ریزش مو شوند.
آلودگی
هر چیزی که مانند دانه هایشوره سر بوده و غیر طبیعی به نظر می رسند، می توانند شپش باشند. اگر خارش و یا برجستگی قرمز بر روی سر دارید که ممکن است پوسته یا تراوش داشته باشند، باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. شپش بسیار مسری است و می توانید تا ۳۰ روز بر روی پوست سر و یا بدن شما زندگی کند. تخم شپش حتی می تواند مدت زمان بیشتری بر روی پوست سر زنده بماند.
درد پوست سر چگونه درمان می شود؟
درمان این درد بستگی به علت و یا علامت آن دارد. یکی از ساده ترین روش های درمان استفاده از شامپوهای مخصوص است که به کاهش خارش، خشکی و پوسته پوسته شدن سر کمک می کنند. ایبوپروفن و یا داروهای ضد التهابی مشابه ممکن است برای تسکین التهاب یا سردردهای که باعث حساسیت می شوند، موثر باشند.
روغن های گیاهی خاص، مانند روغن اسطوخودوس یا روغن رزماری، می توانند به التیام زخم هایی که ممکن است باعث درد پوست سر شوند، کمک کنند. با این حال، استفاده از روغن های رقیق نشده بر روی پوست سر شما ممکن است علائم را بدتر کند. قبل از استفاده از این روغن ها، مقداری از آن ها را بر روی بخش کوچکی از پوست سر امتحان کنید. ۲۴ ساعت صبر کنید و در صورتی که واکنشی از طرف پوستتان مشاهده نکردید آن را برای سایر بخش های سر نیز استفاده کنید.
سریال پدر به کارگردانی بهرنگ توفیقی و نویسندگی حامد عنقا تابستان سال گذشته از شبکه دو سیما پخش شد و مورد استقبال زیادی از سوی مخاطبان تلویزیون واقع شد.سریال پدر
بازی ریحانه پارسا در نقش لیلا و سینا مهراد در نقش حامد به دل بسیاری از دوستداران این سریال نشست و بعد از پایان پخش به دلیل استقبال مخاطبان خبرهایی از ساخت فصل دوم به گوش میرسید که ریحانه پارسا بر آن صحه گذاشت.
خبر تازه ریحانه پارسا از ساخت فصل دوم سریال پدر ریحانه پارسا بازیگری جوانی که برای اولین بار با بازی در نقش لیلا در سریال پدر شناخته شد با انتشار پستی خبر از بازپخش و ساخت فصل دوم این سریال به زودی داد.
سریال پدر روایتی از دلدادگی حامد تنها پسر حاج علی تهرانی است که نام پدرش برای همه یادآور مردانی و بزرگی است. حامد دلباخته لیلا دختر همکلاسی دانشگاهش میشود که تفاوت زیادی در پوشش ، تربیت و رفتار با خانواده او دارد اما این عشق به سرانجام میرسد و عاشق در کنار معشوق آرام میگرد اما دست تقدیر سرنوشت دیگری را برای این زوج جوان رقم میزند....
- ۰۰/۰۱/۲۲