اخبار و دانستنی

۳ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

نمای کامپوزیت ساختمان از جنس ورق آلومینیمی است که به شکل پنل های مشخصی با ابعادی که توسط معمار طراحی می‌شود، بر روی دیوار بیرونی ساختمان قرار داده می‌شود که اصطلاحاً به این نماها از نظر تخصصی نمای کامپوزیتی گفته می‌شود. معماران و سازندگان برای ایجاد نما در ساختمان‌ها از مصالح گوناگونی همچون آجر، سنگ، سیمان و مواد گوناگون دیگر استفاده می‌کنند. یکی از نماهایی که در ساختمان سازی امروزی به‌فراوانی از آن استفاده می‌شود، نمای آلومینیومی یا کامپوزیت نما است.

نمای کامپوزیت آلومینیومی ساختمان‌ها برای اولین‌ بار در کشور آلمان تولید شد و مورد استفاده قرار گرفت، اما در آن زمان به‌خاطر کیفیت پایین و ایجاد محدودیت در طراحی و اجرای نما مورد استفاده زیادی قرار نگرفت و با گذشت مدتی و پیشرفت تکنولوژی در معماری، نمای کامپوزیت آلومینیومی مورد استفاده و استقبال فراوانی واقع شد.

طراحی ورق کامپوزیت آلومینیومی از سه‌ لایه ساخته‌ شده است که این لایه‌ها هر کدام شامل دو لایه ورق از جنس آلومینیوم و پلی استر هستند که ضخامت این‌ها هر کدام سه تا پنج میلی‌متر است. لایه خارجی نمای کامپوزیتی از یک‌ لایه پوشش آستراپوکسی رزین و همین‌طور یک لایه PVDF برای تثبیت رنگ ایجاد شده است. ورق کامپوزیت آلومینیومی دارای تنوع بالایی است که این تنوع با توجه به نوع آلیاژ آلومینیومی ورقه‌ها، ضخامت ورقه، نوع رنگ به‌کار رفته در پوسته بیرونی و همین‌طور نوع مواد به‌کار رفته در لایه میانی تعیین می‌شود. درآخر لازم است بدانیم که هر کدام از این ورقه‌های کامپوزیتی، کیفیت و کاربرد خاص خود را دارند.

بیشتر بخوانید: آشنایی با نمای ترمال بریک

نماهای کامپوزیت آلومینیومی چگونه نصب می‌شوند؟

روش H و روش L از جمله روش‌هایی است که در نصب آلومینیوم کامپوزیت مورد استفاده واقع می‌شود. این روش‌ها به‌عنوان بهترین روش برای نصب کامپوزیت آلومینیومی مورد استفاده قرار می‌گیرند و بسیاری از نصاب‌های نماهای ساختمان‌ها، از این روش‌ها برای نمای کامپوزیت ساختمان استفاده می‌کنند.

از آنجایی‌که نمای کامپوزیت آلومینیومی بسیار سبک است، باید به‌دقت و با بهترین روش ممکن نصب شود تا دوام و استحکام بیشتری را نیز داشته باشد. برای نصب این نما از روش‌های H و L استفاده می‌شود که این روش‌ها در نمای H و L در نصب نمای آلومینیومی کامپوزیت، مانند روش فیکس یا ثابت است و تنها دارای تفاوت کوچکی است و آن اینکه در این روش‌ها ورق‌ها کاسته می‌شوند و بعد از برش سریعاً در پروفیل‌های مخصوص H شکل و L شکل مورد استفاده واقع می‌شوند.

نمای کامپوزیت ساختمان

کاربردهای نمای کامپوزیتی ساختمان

ورقه‌های آلومینیومی در نمای کامپوزیت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند که کاربردهای فراوانی را دارند. پیشنهاد می‌دهم که تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا کاربردهای نمای آلومینیومی کامپوزیت را برای شما عزیزان بیان نماییم.

پوشش نمای ساختمان‌های اداری، آموزشی، بهداشتی، صنعتی، فرودگاه‌ها، ایستگاه‌های مترو از جمله کاربردهای نمایی آلومینیومی کامپوزیت است. از دیگر کاربردهای نمای کامپوزیتی ساختمان می‌توان به پوشش گنبدها و بناهایی خاص که از رنگ‌های زیبایی در نمای آن‌ها استفاده می‌شود اشاره نمود. ورق‌های کامپوزیتی آلومینیومی جایگاه ویژه‌ای را در طراحی نمای کامپوزیتی ساختمان دارند؛ چرا که از ورق‌های کامپوزیتی آلومینیوم برای ایجاد پارتیشن‌های داخلی و خارجی، سقف‌های کاذب، پوشش‌های ماشین، ساخت‌وساز مسکن و عوامل متفاوت دیگر استفاده نمود. علاوه‌ بر موارد گفته شده کامپوزیت های آلومینیوم کاربردهای متفاوت دیگری را نیز دارند که در زیر آن‌ها را برای شما بیان می‌کنیم.

  • دکوراسیون داخلی شرکت‌ها و مکان‌های عمومی
  • استفاده به‌عنوان نمای خارجی ویلا و ساختمان
  • استفاده برای نمای کامپوزیت ساختمان‌های مسکونی
  • استفاده برای طراحی نمای مجتمع تجاری

بیشتر بخوانید: نمای ساختمان چیست؟

مزایا و معایب استفاده از نمای کامپوزیتی ساختمان چیست؟

همان طور که پیشتر گفتیم از ورقه‌های آلومینیومی در نمای کامپوزیت ساختمان استفاده‌های فراوانی می‌شود که استفاده از این ورقه‌ها مزایا و معایب فراوانی را دارد که در زیر آن‌ها را برای شما بیان می‌کنیم.

مزایا

  • کامپوزیت آلومینیومی در برابر تغییرات ناگهانی دمای هوا بسیار مقاوم است و به‌خاطر خواص فوق‌العاده خود در برابر تغییرات خیلی زیاد دمای هوا از منفی ۵۰ درجه سانتی‌گراد تا مثبت ۸۰ درجه سانتی‌گراد بدون هیچ‌گونه تغییری در کیفیت، مقاومت زیادی را از خود نشان می‌دهد.
  • لایه‌های کامپوزیتی ورقه آلومینیومی عایق رطوبتی هستند؛ چرا که فضایی را در بین ورق‌های آلومینیومی و دیوار ساختمان در نمای کامپوزیتی ایجاد کرده‌اند که به نوعی عایق رطوبت، حرارت و صوت است و با به وجود آوردن امکان برقراری جریان هوا در پشت پانل‌های مرکب، حرارت موجود در محیط بیرون به درون ساختمان نمی‌تواند نفوذ پیدا کند. بنا بر توضیحات ارائه‌ شده کامپوزیت ها به‌عنوان عایق حرارتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • نصب نمای کامپوزیت آلومینیومی بسیار آسان است. نمای کامپوزیت تنوع رنگی فراوانی را دارد و بر روی کامپوزیت آلومینیومی امکان ایجاد انواع خم کاری، سوراخ کاری و برش نیز وجود دارد
  • حمل‌ونقل کامپوزیت آلومینیومی به‌خاطر سبکی و وزن کم آن‌ها بسیار راحت و آسان است و امکان به وجود آوردن نماهای متنوع و زیبا به‌خاطر داشتن قابلیت تغییر زیاد با استفاده از کامپوزیت آلومینیوم وجود دارد. نماهای کامپوزیتی در مقایسه با مصالح دیگر ساختمانی وزن بسیار کمتری را دارند و به‌راحتی قابل شستن هستند و همچنین با دارا بودن اندازه‌های گوناگون و متفاوت در برابر زلزله و آتش‌سوزی نیز مقاومت بسیار زیادی را از خود نشان می‌دهند.
  • از دیگر مزیت‌های فوق‌العاده نمای کامپوزیت آلومینیومی دارا بودن امکان آب‌بندی آن‌ها است؛ بدین‌ معنی که آب‌بندی این نماها به‌گونه‌ای طراحی‌ شده است که آب نمی‌تواند به زیر نما نفوذ پیدا کند و آب ناشی از برف و باران از طریق هدایت به شیارهای مناسبی از محل معینی نیز خارج می‌شوند.

معایب

  • هزینه بالای اجرای نمای کامپوزیت ساختمان
  • مقاومت پایین این نما در برابر بلایای طبیعی همچون باد و طوفان
  • مقاومت پایین نمای کامپوزیتی در برابر ضربه و تغییر شکل بسیار سریع آن
  • ایجاد شکاف میان دیوار و نمای بیرونی ساختمان

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با همکاران ما در نگاه درخشان البرز در تماس باشید

  • sara alijani
  • ۰
  • ۰

انواع پارتیشن شیشه ای نوعی از پانل‌های شیشه‌ای با کیفیت زیاد و بدون بار هستند که از آن‌ها به‌عنوان تقسیم کننده اتاق مورد استفاده قرار می‌گیرد. پارتیشن‌های شیشه‌ای معمولاً برای باز کردن یک اتاق و به وجود آمدن یک محیط کاری با هوای آزاد بسیار مناسب هستند. سیستم دیواره شیشه‌ای از سقف تا دیوار همگی ساخته‌ شده از شیشه هستند که این سیستم‌ها را به وسیله قاب‌های آلومینیومی یا سخت افزارهای دیگری که در نصب این پارتیشن‌ها بکار می‌روند، استفاده می‌کنند.

پارتیشن شیشه‌ای چیست؟

دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای بسیار مناسب برای ایجاد یک محیط کاری راحت و ایده‌آل هستند. پارتیشن شیشه‌ای می‌تواند این امکان را برای شما به وجود بیاورد که نور طبیعی درون محیط بتواند جریان پیدا کند و این نحوه تعامل اشکال، رنگ‌ها، الگوها، بافت‌ها و همین‌طور افراد را نیز مورد تعقیب قرار می‌دهد. شما از طریق ایجاد تغییر در دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای می‌توانید فضای اداری یا تجاری محیط را به روز رسانی کنید. امروزه انواع پارتیشن شیشه ای در دسترس همگان قرار دارد و در مکان‌های مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد و افراد زیادی نیز وجود دارند که از پارتیشن‌های شیشه‌ای برای اهداف خاص خود استفاده می‌کنند.

قیمت درب اتوماتیک شیشه ای

راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای

شیشه سکوریت

درب اتوماتیک شیشه ای

انواع پارتیشن شیشه ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای که به‌عنوان تقسیم کننده اتاق استفاده می‌شوند ، در طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی ساخته می‌شوند و دارای انواع گوناگونی هستند که برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با پارتیشن‌های شیشه‌ای انواع پارتیشن شیشه ای مختلف را به شما عزیزان معرفی می‌کنیم و توضیح می‌دهیم.

  1. انواع پارتیشن شیشه ایپارتیشن شیشه‌ای متحرک: پارتیشن شیشه‌ای متحرک یکی از انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است که برای مکان‌هایی که می‌خواهند پارتیشن را به‌طور مداوم جابجا کنند، بسیار مناسب است. برای فهم بیشتر این نوع پارتیشن شیشه‌ای شما باید یک شرکت را در نظر بگیرید که دارای اتاقک‌هایی است که به‌خاطر ظرفیت و حجم وسایل مورد استفاده در این اتاقک احتیاج دارد که شما محیط مورد نظر را همواره با استفاده از پارتیشن شیشه‌ای کوچک و بزرگ کنید که در این‌گونه موارد پارتیشن شیشه‌ای می‌تواند کمک زیادی را به شما کند؛ چون این پارتیشن قادر است که با استفاده از جفت هایی به زمین متصل شود و به‌آسانی قابل باز شدن و تغییر به محیط‌های دیگر باشد.
  2. پارتیشن شیشه‌ای رنگی: پارتیشن شیشه‌ای رنگی از دیگر انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است که برای برخی موارد از آن استفاده می‌شود. یکی از مهم‌ترین موارد استفاده از پارتیشن شیشه‌ای رنگی این است که شما می‌توانید دکور داخلی را با استفاده از این پارتیشن بسیار منظم‌تر نشان بدهید و نظم و جلوه بیشتری را به محیط ببخشید.
  3. پارتیشن شیشه‌ای فریم لس: پارتیشن شیشه‌ای فریم لس یکی از بهترین انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است که در ادامه مقاله دلایل محبوبیت این نوع از پارتیشن را توضیح می‌دهیم. نصب پارتیشن شیشه‌ای فریم لس به وسیله شیشه به‌صورت کامل انجام می‌شود. نحوه ایجاد زیبایی و انتشار نور در این نوع از پارتیشن‌ها بسیار مناسب‌تر از پارتیشن‌های دیگر ازجمله پارتیشن فریم دار است. در این نوع پارتیشن از شیشه ۱۰ میل سکوریت به‌صورت تک‌ جداره و دوجداره استفاده می‌شود. در این نوع از پارتیشن از سند بلاست کردن شیشه برای قرار دادن انواع طرح‌ها و لوگوها استفاده می‌شود که از این نوع پارتیشن برای پارتیشن شیشه‌ای اداری استفاده می‌شود.
  4. پارتیشن شیشه‌ای فریم دار: این نوع پارتیشن شیشه‌ای از موارد مختلفی همچون آلومینیوم و گاهی اوقات از ام دی اف برای نصب آن استفاده می‌شود. پارتیشن شیشه‌ای فریم دار برای مکان‌های اداری و تجاری بسیار مناسب هستند و قابلیت استفاده کردن از شیشه‌های دوجداره و تک‌جداره را دارا هستند و برای بالا بردن جلوه و زیبایی آن‌ها می‌توان از شیشه‌های طرح‌دار استفاده نمود.

نصب پارتیشن شیشه ای

نصب درب اتوماتیک شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت شیشه سکوریت

مزایای استفاده از پارتیشن شیشه‌ای

امروزه استفاده کردن از انواع پارتیشن شیشه ای مزایای زیادی را دارد و به خاطر این مزایا افراد محبوبیت زیادی را برای ایجاد فضای شرکت‌های اداری و تجاری پیدا کرده است. ما در زیر برخی از مزایای این پارتیشن شیشه‌ای را که باعث محبوبیت آن شده است را برای شما بیان می‌کنیم.

  • پارتیشن شیشه‌ای بسیار مناسب‌تر از مصالح ساختمانی سنتی مانند دیوارهای سفالی هستند
  • پارتیشن‌های شیشه‌ای نوعی از سیستم‌های تجاری است که بسیار مقیاس پذیر هستند
  • شما می‌توانید با تنظیم دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای به دلخواه خود به بخش وسیعی از نیازها پاسخ بدهید
  • پارتیشن‌های شیشه‌ای را اگر بخواهیم با دیوارهای سفالی مقایسه کنیم باید گفت که این پارتیشن‌ها ثابت و متحرک هستند
  • دیوارهای شیشه‌ای اجازه می‌دهند که نور طبیعی محیط به فضای داخلی محیط کار بتابد و کارکنان بتوانند از فواید آن استفاده کنند
  • دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای شفافیت بسیار زیادی را دارند و این باعث به وجود آمدن انرژی مثبت برای روحیات کارمندان می‌شود
  • ازآنجایی‌که دیوارهای شیشه‌ای پارتیشن شیشه‌ای بدون قاب هستند می‌تواند نیاز شما به میزان نور اضافی خورشید را کم کند
  • دیوارهای پارتیشن شیشه‌ای احساس باز بودن و آزادی در محیط کار را به کارکنان می‌دهد

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید پارتیشن شیشه ای با همکاران ما در پویادر آٰرکا در ارتباط باشید

  • sara alijani
  • ۰
  • ۰

در حال حاضر استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای برای جداسازی فضاهای مختلف بسیار رایج شده است و اکثر افراد با بهره گرفتن از این سازه، کار تقسیم بندی فضا را انجام می‌دهند. پارتیشن شیشه‌ای به طور معمول دارای انواع مختلفی است و یکی از پرکاربردترین و بهترین انواع آن، پارتیشن شیشه ای فریم لس است. این نوع پارتیشن شیشه‌ای، بدون فریم ساخته می‌شود و پروفیل بسیار کمی نیز در آن به کار رفته است.

در نمای این نوع پارتیشن‌، تنها شیشه قابل مشاهده است و هیچ گونه قاب یا چهارچوبی نیز دور آن وجود ندارد. پارتیشن فریم لس طراحی بی‌نظیری دارد و شما می‌توانید آن را در رنگ‌های مختلفی برای خود سفارش دهید. این نوع پارتیشن شیشه‌ای فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند و می‌توانید از آن در فضاهای کوچک نیز بهره بگیرید.

به طور معمول برای تولید و ساخت پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس، از شیشه‌های تک جداره و دوجداره بهره می‌گیرند. این پارتیشن از دوام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار است و در برابر ضربه دچار آسیب نمی‌شود. پارتیشن فریم لس ظاهری ساده و جذاب دارد و همین امر نیز موجب شده است به راحتی با انوع دکوراسیون‌ها هماهنگ شود.

کاربرد پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس را می‌توانید علاوه‌بر ساختمان‌های اداری و تجاری، در منازل مسکونی نیز استفاده کنید. این نوع پارتیشن، جایگزینی عالی برای دیوارهای گچی، سیمانی و آجری است و با کمک آن می‌توانید فضایی تفکیک شده جذاب‌تر داشته باشید.

همان طور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد، پارتیشن شیشه ای فریم لس برای تقسیم بندی فضاهای مختلف طراحی شده است. از این رو برای تقسیم کردن اتاق‌ها، راهروها، سالن‌ها، حمام، رستوران، بانک‌ها، بیمارستان، هتل، مراکز خرید، فروشگاه‌ها و... نیز بهتر است از آن بهره بگیرید.

نصب پارتیشن شیشه ای

نصب درب اتوماتیک شیشه ای

قیمت پارتیشن شیشه ای

قیمت شیشه سکوریت

مراحل اجرا و نصب پارتیشن فریم لس

  • بازدید پروژه توسط کارشناس
  • اندازه‌گیری محل موردنظر با استفاده از ابزارهای دقیق
  • آماده کردن نقشه طراحی پارتیشن با استفاده از برنامه اتوکد
  • بررسی طرح‌های متنوع برای اجرا
  • انتخاب یراق آلات مناسب در صورت نیاز
  • سفارش شیشه مورد نظر
  • آماده کردن محل نصب پارتیشن
  • اجرای پروژه و متصل کردن شیشه در محل مورد نظر

پارتیشن شیشه ای فریم لس

مزایای‌ استفاده از پارتیشن‌های‌ شیشه‌ای فریم لس

  • اشغال نکردن فضا

به طور معمول اکثر پارتیشن‌های شیشه‌ای موجود در بازار، بعد از نصب در محل مورد نظر فضای زیادی را اشغال می‌کنند اما پارتیشن شیشه ای فریم لس به دلیل نداشتن قاب، فضای بسیار کمی را اشغال می‌کند و می‌توانید در مکان‌های کوچک نیز به راحتی از آن بهره بگیرید.

  • نصب راحت

برای نصب و راه‌اندازی برخی از پارتیشن‌های شیشه‌ای باید انرژی و زمان زیادی را صرف کرد اما پارتیشن فریم لس با کارایی عالی که دارد، به راحتی در هر فضایی نصب می‌شود. از این رو شما می‌توانید خیلی راحت و در سریع ترین زمان ممکن، آن را در هر جایی که خواستید استفاده کنید.

  • ایجاد نکردن محدودیت در دید

یکی دیگر از مزایای پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس، ایجاد نکردن محدودیت در دید است. در واقع با بهره گرفتن از این نوع پارتیشن می‌توانید دید و نظارت بهتری بر روی محیط اطراف خود داشته باشید و کارهای‌تان را هم بهتر انجام دهید.

  • نظافت آسان

برای تمیز کردن پارتیشن شیشه ای فریم لس کافی است از یک دستمال نرم و اسپری شیشه پاک‌کن بهره بگیرید و به راحتی لکه‌ها را پاک کنید. نظافت این نوع پارتیشن شیشه‌ای اصلا کار سختی نیست و هر کسی می‌تواند در سریع ترین زمان ممکن، این کار را انجام دهد.

  • ظاهر جذاب

پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس در مقایسه با پارتیشن‌های دیگر دارای ظاهری جذاب‌تر و مدرن‌تر هستند. از این رو شما می‌توانید با کمک آن، فضای کاری یا محل زندگی خود را به‌روزتر کنید و دکوراسیونی خاص داشته باشید.

  • مقرون به صرفه

این نوع پارتیشن شیشه‌ای برخلاف سایر تقسیم کننده‌های فضا و پارتیشن‌ها، هزینه بسیار مناسب‌تری دارد و با تهیه کردن آن می‌توانید تا حدود زیادی در هزینه‌های‌تان صرفه جویی کنید. همچنین برای نصب کردن آن نیازی به کمک گرفتن از افراد متخصص نیست و خودتان می‌توانید خیلی راحت آن را در محل مورد نظر نصب نمایید.

  • جا به جایی راحت

پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس به طور معمول وزن نسبتا سبکی دارند زیرا دارای قاب یا فریم نیستند. از این رو شما می‌توانید به سادگی هر زمانی که خواستید، آن‌ها را جا به جا کنید و تغییر دکوراسیون بدهید.

  • جلوگیری از ورود آلودگی به محیط

این نوع پارتیشن شیشه‌ای اجازه نمی‌دهد دود خودروها، حشرات و جانوران موذی، گرد و غبار، ویروس‌های مختلف و... به داخل ساختمان وارد شود و مانند یک مانع عالی عمل می‌کند.

قیمت درب اتوماتیک شیشه ای

راهنمای خرید پارتیشن شیشه ای

شیشه سکوریت

درب اتوماتیک شیشه ای

سخن پایانی

همان طور که متوجه شدید، استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم لس در مقایسه با دیوار مزایای بسیار زیادی دارد و مناسب‌تر است. بنابر این بهتر است برای جداسازی فضای داخلی ساختمان مورد نظرتان از این نوع پارتیشن شیشه‌ای بهره بگیرید و یک فضای لوکس و جذاب‌ ایجاد نمایید. البته دقت داشته باشید و پارتیشن شیشه‌ای‌تان را به صورت باکیفیت از شرکت‌های معتبر سفارش دهید تا بعد از گذشت مدت زمان نسبتا کوتاهی آسیب نبینند و شما نیز دچار ضرر نشوید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید درب اتوماتیک شیشه ای با همکاران ما در پویادر آٰرکا در ارتباط باشید

  • sara alijani